SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Upplands Schakt fortsätter som Tillsammanspartner!
2020-12-12 15:00
Upplands Schakt Ek. Förening fortsätter som Tillsammanspartner för IK Uppsala Fotboll.

Vi är väldigt glada över att Upplands Schakt fortsätter som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll!

Upplands Schakt Ekonomisk Förening är Uppsala Läns största leverantör av maskintjänster. De levererar maskintjänster dels till privata kunder och mindre företag, men framför allt till kommuner, alla större byggbolag, Banverket och Vägverket. De arbetar huvudsakligen i Uppland där de är det största nätverket av entreprenadsmaskiner i länet, och nu fortsätter de som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll.
- Vi vill naturligtvis vara med och bidra till IK Uppsala Fotboll! Vi arbetar med jämställd sponsring där vi vill finnas lika mycket inom herridrotten som damidrotten, och IK Uppsala ligger oss närmast om hjärtat så det är naturligt att vi vill fortsätta jobba med dem, säger Pelle Fredriksson, Upplands Schakt.
 
Det är framför allt verksamheterna vid sidan om eliten som Upplands Schakt lägger sin största vikt vid, där de ser FSR Coach, Ronjabollen och Öppen Träning som viktiga bidrag till samhället.
- IK Uppsala har många verksamheter som vi tror mycket på. Att få fler tjejer och kvinnor i ledarroller är jätteviktigt, och där jobbar Uppsala i framkant med FSR Coach. Att de bjuder in unga tjejer att få komma och träna med dem i Öppen Träning tycker vi är ett jättesmart val av hur man vill utveckla unga spelare i Uppland utan att utarma föreningarna. Även Ronjabollen är suveränt, så det finns många bra verksamheter som klubben jobbar med, säger Fredriksson.
 
Det väntas spel i Elitettan för IK Uppsala Fotboll nästa säsong, och Upplands Schakt hoppas på att tjejerna kan få visa vad de går för studsa tillbaka till högsta serien.
- Vi hoppas verkligen att laget kan återhämta sig efter den här säsongen och ta sig tillbaka till OBOS Damallsvenskan, säger Fredriksson.
 
Stort tack Upplands Schakt för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen, samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som både spelare och tränare.
 
Läs mer om Upplands Schakt här: http:/https://www.upplandsschakt.se/
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av