SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Biotage ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2022-04-28 10:00
Foto - Biotage AB.

Vi är glada över att kunna presentera Biotage AB som ny partner till IK Uppsala Fotboll!

Biotage AB är ett bolag som grundades i Uppsala för 25 år sedan och som växt och utvecklats under åren både organiskt och genom förvärv av verksamheter som passar in hos dem. Företaget tillhandahåller lösningar för effektivare läkemedelsutveckling, analytisk testning samt vatten- och miljöanalys. Biotage har c:a 500 medarbetare globalt varav 20 %, ca 100 personer, arbetar i Sverige där de allra flesta sitter i Uppsala. Nu har Biotage skrivit på ett avtal som ny partner till IK Uppsala Fotboll!

- Jag blev intresserad av Uppsala Fotbolls engagemang och satsning på hållbarhet. Alldeles specifikt Ronjabollen och satsningen på att få med tjejer som kanske inte skulle komma i kontakt med fotboll och denna typ av engagemang annars, säger Petra Duprez, Chief Human Resources & Sustainability Officer på Biotage.

 

Biotage kliver in som ny Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll där avtalet är skrivet över 2022.

- Vi hoppas det ska stärka oss lokalt i första hand genom att visa på vårt intresse och engagemang i dessa frågor, men också globalt som en del av de olika satsningar vi gör runtom i världen. Vi arbetar relativt sparsmakat med sponsring och vill att det ska finnas en röd tråd i det vi gör och vara en del i ett större sammanhang. Där vi bidrar handlar det om hälsa, inkludering och mångfald på olika sätt. Vi gillar Uppsala Fotbolls satsning på dam- och flickfotboll och på fokuset att få upp intresset hos tjejer genom exempelvis Ronjabollen, säger Petra.

 

Petra hoppas också på att samarbetet ska väcka ett intresse kring Uppsala Fotboll hos Biotages medarbetare för ytterligare engagemang. 

- Vi hoppas att det ska bidra till Uppsalas möjlighet att ytterligare utveckla klubbens olika initiativ. Jag hoppas också på att våra medarbetare ska få upp ögonen för det arbete Uppsala gör och i förlängningen både sprida det i sina kretsar och kanske vilja bidra på något sätt i klubben, säger hon..

 

Stort tack Biotage för att ni vill vara en vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Biotage här: www.biotage.com
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av