SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

ByggConstruct matchvärd i sista hemmamatchen!
2021-11-04 12:00

En av de partners som har varit med sedan IK Uppsala Fotboll bildades, ByggConstruct AB, kommer att vara matchvärd i Uppsalas sista hemmamatch för säsongen mot Jitex Mölndal BK den 13 november. Lär känna ByggConstruct lite närmare här!

ByggConstruct AB är specialiserade på entreprenader inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi renoverar, bygger om, bygger till och bygger nytt. Våra kunder är främst offentliga beställare inom stat, landsting och kommun, och större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. ByggConstruct är också en engagerad partner och sponsor i många olika idrotter och föreningar runtom i Uppsala.

- Vi är en aktiv samhällsbyggare. Vår ambition är att vi tillsammans bygger ett vinnande Uppsala. Det innebär att vi, på de sätt vi kan, ska lyfta Uppsala genom vår sponsring, vilket är ett viktigt verktyg i vårt hållbarhetsarbete. Detta gör vi tillsammans med det föreningslivet, bl.a. IK Uppsala Fotboll.

  • Vi vill skapa häftiga idrotts- och kulturevenemang. Det ska vara attraktivt att bo i Uppsala.
  • Barn och ungdomar ska ha lokala förebilder att se upp till. Några man faktiskt kan träffa.
  • Vi vill skapa ett inkluderande och integrerat samhälle, trösklarna för barn och ungdomar att idrotta ska vara låga.
  • Barn och ungdomar ska ha möjlighet till en aktiv och meningsfull fritid tillsammans med andra. Kropp och knopp ska stimuleras.


- Vi känner att IK Uppsala Fotboll arbetar för detta på ett bra sätt, bl.a. genom sitt Elitlag, FSR-Coach, Fadderverksamheten och Öppen träning, inleder Carl Jonsson, kommunikationsansvarig på ByggConstruct.

 

ByggConstruct har varit med som partner till IK Uppsala Fotboll sedan föreningen startade.

- Vi var med när allt startade och har varit en stolt samarbetspartner sedan dess. Vi arbetar långsiktigt och har som ambition att med hela företaget var involverade i våra samarbetsprojekt. Det har varit tufft för många idrotter nu under pandemin, men vi ser att IK Uppsala hela tiden arbetar hårt för att flytta fram positionerna, vilket är framförallt kul för alla unga tjejer, fortsätter Carl.

 

ByggConstruct kommer att vara matchvärdar i Uppsala sista hemmamatch den 13 november mot Jitex Mölndal BK. Den matchen kommer att vara avgörande för utgången av toppstriden i Elitettan.

- Lördag den 13 november är vi matchvärdar när IK Uppsala möter Jitex på Studan. Det blir jättespännande och lär bli helt avgörande för utgången av tabellen och vilket lag som tar den sista platsen upp till OBOS Damallsvenskan. Vi hoppas kunna bidra med en hel del publik till matchen samt en massa roligheter för alla besökare. Men mer om det när matchen närmar sig! avslutar Carl Jonsson.

 

Läs mer om ByggConstruct på deras hemsida - www.byggconstruct.se


Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner