SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner!
2021-09-15 10:00
Foto - Johan Leijonhufvud.

Vi är så glada över att Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner till IK Uppsala Fotboll över 2021!

- Att en del av mitt överskott ska gå till en organisation som stöttar tjejer i form av att finna ett sammanhang och en gemenskap i och runt fotbollen, som till exempel CSR-verksamheten Ronjabollen, är mitt sätt att betala tillbaka till samhället, säger Johan Leijonhufvud, Leijonhufvud Fastighetsbyrå.

Leijonhufvud Fastighetsbyrå startades 2015 och har positionerat sig som ett miljömedvetet alternativ till det övriga mäklarutbudet. Idag ligger Leijonhufvud Fastighetsbyrå på mellan 85-90 % fossilfria transporter som den "cyklande mäklaren". Johan Leijonhufvud jobbar i huvudsak lokalt i och runt Kåbo med fokus på södra staden. För honom är det viktigt för att kunderna förstår affären, och därför lägger han ett extra fokus på att förklara bostadsrättsföreningars olika ekonomiska ställning. Johan har 11 års erfarenhet som mäklare, så där finns det en hel del kunskaper som han kan dela med sig av. Vi på IK Uppsala Fotboll är glada över att Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som Tillsammanspartner även över 2021!
- Anledningen till att jag direkt och indirekt stöttar IK Uppsala Fotboll är att jag i grunden har ett stort samhälls-och idrottsintresse. Vi fastighetsmäklare är priviligierade, vi får lägga upp dagarna fritt efter eget huvud och får möjlighet att hjälpa människor med en av deras viktigaste affärer i livet. Att en del av mitt överskott ska gå till en organisation som stöttar tjejer i form av att finna ett sammanhang och en gemenskap i och runt fotbollen, som till exempel CSR-verksamheten Ronjabollen, är mitt sätt att betala tillbaka till samhället. I takt med att mitt företag växer är jag inte främmande för att öka mina insatser för att stötta IK Uppsala Fotboll, säger Johan Leijonhufvud, Leijonhufvud Fastighetsbyrå.
 
Stort tack Leijonhufvud Fastighetsbyrå för att ni vill vara en vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Leijonhufvud Fastighetsbyrå här: www.leijonhufvuds.se
Följ gärna Leijonhufvud Fastighetsbyrå även på Instagram: Instagram
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner