SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bildemo fortsätter som Samarbetspartner!
2021-06-16 09:00
Thomas Gustafsson, Bildemo.

Vi är väldigt glada över att Bildemo fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll över 2021!

- IK Uppsala gör ett väldigt bra jobb och är duktiga i kontakten med sina partners. Vi har byggt upp en bra relation och då känns det självklart att fortsätta vara med på resan, säger Thomas Gustafsson, marknadschef Bildemo.

Upplands Bildemontering AB (Bildemo) är ett expansivt bilåtervinningsföretag som i samarbete med bilproducenter, svenska och utländska, skall nå uppställda mål för återvinning av personbilar. De hanterar c:a 2 500 bilar per år och ser en fortsatt ökning i framtiden. Bildemos däckverksamhet är i ständig ökning och säljer c:a 65 000 personbilsdäck och 25 000 fälgar årligen. Bildemo är även engagerade i Uppsalaidrotten och fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- För oss är det viktigt att ge damerna en chans samt att vi ger dem förutsättningar att ta sig tillbaka till OBOS Damallsvenskan. Det kostar att bedriva en elitverksamhet och kan vi vara med och bidra med en liten del för att sätta Uppsala på den allsvenska kartan så känns det jättebra för vår del, säger Thomas Gustafsson, marknadschef Bildemo.

 

Bildemo har varit partner till IK Uppsala Fotboll under många år och fortsätter nu sitt samarbete med klubben även över 2021. Gustafsson är väldigt nöjd med partnerskapet hittills och ser det som att självklart att Bildemo och IK Uppsala Fotboll ska fortsätta att arbeta tillsammans framöver.

- IK Uppsala gör ett väldigt bra jobb och är duktiga i kontakten med sina partners. Vi har byggt upp en bra relation och då känns det självklart att fortsätta vara med på resan, säger Gustafsson.

 

Bildemo har även sin logga representerad på matchstället då den syns på framsidan av matchtröjan.

- Det känns såklart bra att ha vår loggan på matchstället. Vi får en igenkänningsfaktor och det ger en inre stolthet för Bildemos anställda att synas på IK Uppsalas tröja, säger Gustafsson.

 

Elitettan är i full gång och snart närmar det sig sommaruppehåll för lagen. IK Uppsala Fotboll har inlett serien starkt och är högst inblandade i kampen om toppstriden som ger ett avancemang till OBOS Damallsvenskan.

- Det finns ju alla möjligheter i världen för dem att studsa tillbaka till OBOS Damallsvenskan! Och det har ju onekligen börjat bra... säger Gustafsson.

 

Stort tack Bildemo för att ni vill vara en långsiktig partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Bildemo här: www.bildemo.com
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner