SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

RA Motor ny exklusiv bilpartner!
2021-06-01 13:00
Foto - Tobbe Bengtsson.

Vi är otroligt glada över att kunna meddela att RA Motor är ny exklusiv bilpartner till IK Uppsala Fotboll!

- Alla vi på RA Motor tycker att det ska bli kul och spännande att kliva in som exklusiv samarbetsbilpartner till IK Uppsala Fotboll! Det känns helt rätt i tiden för oss att stötta damfotbollen, de duktiga spelarna och hela föreningen, säger Ted Rundquist, VD & delägare på RA Motor.

 

RA Motor grundades 1992 och har sedan starten fokuserat på personlig service, stort engagemang och med målet att få återkommande kunder. På Åkaregatan 7 i Uppsala hittar du deras fullserviceanläggning med auktorisation för Hyundai, Honda, Subaru, Maxus elbilar samt Sun-living husbilar By Adria. Nu kliver RA Motor även in som exklusiv bilpartner till IK Uppsala Fotboll!
- Alla vi på RA Motor tycker att det ska bli kul och spännande att kliva in som exklusiv samarbetsbilpartner till IK Uppsala Fotboll! Det känns helt rätt i tiden för oss att stötta damfotbollen, de duktiga spelarna och hela föreningen. Vi är även glada över att kunna tillhandahålla en förmånlig helhetslösning för bilar och fordon till både spelarna i klubben och alla andra i och omkring organisationen, säger Ted Rundquist.

 

I partnerskapet kommer RA Motor alltså bland annat kunna erbjuda spelare, ledare och samtliga i IK Uppsala Fotbolls organisation förmånliga helhetslösningar för olika bilar och fordon. RA Motor är samarbetspartner med flera olika lokala idrottsföreningar och idrottare i, och är därmed mycket engagerade i Uppsalas idrottsliv. 

- Vi samarbetar och stöttar många lokala idrottsklubbar och även enskilda idrottsutövare. Genom vårt generella fotbollsintresse har vi haft koll på IK Uppsala de senaste åren, och vi imponeras av klubbens engagemang samt att man har utvecklats så mycket på så kort tid. Det går hand i hand med oss på RA Motor tycker vi, säger Rundquist.

 

För RA Motor är partnerskapet med IK Uppsala mer en bara ett samarbete. Rundquist berättar att de tycker att det är väldigt viktigt att vara med och lyfta damfotbollen i Sverige, men att detta också är ett sätt för RA Motor att bidra till ett jämställt samhälle.

- Fotbollen är den största sporten i Sverige och vi tycker det är särskilt viktigt att vara del i att lyfta fram dam- och flickfotbollen. Vi ser ett större intresse nu än på senare år vilket är bra, men det finns mycket kvar att göra. Satsningen på damfotbollen är också ett sätt för oss att utöver inom vår egna bransch engagera oss för ett mer jämställt samhälle, förklarar Rundquist.

 

IK Uppsala Fotboll är en ung förening och firar 5-årsjubileum i slutet av november det här året. Rundquist imponeras över hur långt klubben har kommit på så kort tid och är glad över att de nu får vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av föreningen.

- Som jag var inne på tidigare, jag tycker att IK Uppsala har gjort en fantastisk resa! Med en så förhållandevis ung förening imponeras vi av, men är inte förvånande över, att engagemang, bra ledarskap och duktiga spelare med höga ambitioner leder till framgång. Fortsätt på det spåret! Vi är som sagt väldigt glada över möjligheten att haka på och följa den fortsatta resan tillsammans, berättar Rundquist.

 

Elitettan är i full gång och IK Uppsala är högst inblandade i toppstriden efter de första omgångarna. Målet för laget är att ta sig tillbaka till OBOS Damallsvenskan - och RA Motor står bakom den ambitionen och önskar spelarna all lycka till.

- Frågar vi tjejerna siktar de högt va? Allt kan hända och allt kan vända. Det är idrott på hög nivå men självklart vill vi se IK Uppsala högt upp i tabellerna och att de går mot toppen. Fjolårets stolpe ut ska i år bli stolpe in! hoppas Rundquist som avslutar med detta:

 

- Vi är glada att vi kan ”visa upp våra färger tillsammans” Det MATCHAR bra. Gasa på så syns vi på matcherna och i bilhallen. Välkomna!

 

Stort tack RA Motor för att ni vill vara vår exklusiva bilpartner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om RA Motor här: www.ramotor.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner