SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Danske Bank ny Tillsammanspartner!
2021-05-11 11:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Danske Bank som ny Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll!

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och med verksamhet i 11 länder över hela världen. De är en modern bank för människor och företag och har djup ekonomisk kompetens och ledande, innovativa lösningar. Idag tar de hand om privatkunder, företag och institutionella organisationer. Utöver traditionella banktjänster erbjuder Danske Bank också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster. Nu har Danske Bank klivit in som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll! 

- Det känns inspirerande, kul och betydelsefullt att få vara partner till IK Uppsala. För oss känns det angeläget att engagera oss lokalt i jämställd idrott  - och att vara inkluderande. Fotboll är också en viktig del i samhället, säger Christel-Marie Edvardsen, Chef Business Customers, och Maria Fors, Chef Personal Customers, på Danske Bank i Uppsala.

 

Stort tack Danske Bank för att ni vill vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Danske Bank här: www.danskebank.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner