SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Returpappercentralen & Skrotcentralen fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-26 15:00
Originalfoto - Tobbe Bengtsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Returpappercentralen och Skrotcentralen fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi kände att vi ville få med båda bolagen för att IK Uppsala gör ett så otroligt jobb även utanför Studans fotbollsplan genom att man tar ett socialt ansvar, säger Magnus Alm, VD för Skrotcentralen och Returpappercentralen.

Returpappercentralen en helhetsleverantör av återvinningstjänster - de samlar in, sorterar och bearbetar alla olika återvinningsbara material. Returpappercentralen ägs bland annat av Skrotcentralen i Uppsala AB och båda bolagen ingår i Almgruppen. Magnus Alm är VD för både Returpappercentralen och för Skrotcentralen, och i samarbetet med IK Uppsala har han valt att fortsätta som partner med båda bolagen även över 2021.

- VI kände att vi ville få med både bolagen för att IK Uppsala gör ett så otroligt jobb även utanför Studans fotbollsplan genom att man tar ett socialt ansvar. Detta bland annat via Ronjabollen som är en stor bonus och en av anledningarna till att vi vill vara med och stötta föreningen, säger Alm.

 

Returpappercentralen och Skrotcentralen är aktiva i att sponsra idrottsföreningar i Uppsala, och då gemenskap, engagemang och glädje finns inom i idrotten så tycker man detta viktigt för utvecklingen av Uppsala som stad.

- Vi ser det som en självklarhet att stötta både dam- och herridrott i Uppsala. Vi gillar idrott och vill gärna synas i positiva sammanhang, vilket vi tycker att det är att synas tillsammans med IK Uppsala. Det är också bra för Uppsala att vi har ett damlag på hög nivå, speciellt för den yngre generationens fotbollsspelare som behöver förebilder och ett lag att se upp till, utvecklar Alm.

 

Nytt för samarbet i år är att både Returpappercentralens och Skrotcentralens loggor finns med på matchstället. Skrotcentralens logga sitter på vänster bakben på shortsen och Returpappercentralen finns på höger bakben.

- Det är alltid kul att få synas på matchstället och det är verkligen något vi känner oss stolta över, säger Alm.

 

Elitettan 2021 har precis dragit igång och en lång och spännande säsong väntar för IK Uppsala Fotboll, och Alm håller tummarna för att succén från 2019 upprepar sig.

- Vi tror och hoppas att detta bara är en blixtvisit i Elittetan och att de är uppe i OBOS Damallsvenskan igen till nästa säsong, avslutar Alm.

 

Stort tack till Returpappercentralen och Skrotcentralen för att ni vill fortsätta att vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Returpappercentralen här: www.returpappercentralen.se
Läs mer om Skrotcentralen här: www.skrotcentralen.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner