SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Uppsala Fot fortsätter som Tillsammanspartner!
2021-04-09 10:00
Foto - Tobbe Bengtsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Uppsala Fot fortsätter som Tillsammanspartner!

Uppsala Fot är en medicinsk fotvårdsklinik i Uppsala. Uppsala Fot är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter, vilket ger en trygghet till kunderna då det innebär att deras verksamhet och behandlingar är försäkrade genom förbundet. Nu fortsätter det som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll när de har skrivit på ett nytt avtal för 2021.
- Vi på Uppsala Fot är en stolt partner till IK Uppsala Fotboll. Vi stöttar en sund och bra verksamhet för tjejer i Uppsala, dels genom elitsatsningen men även mycket för de andra CSR-aktiviteterna som Ronjabollen, Öppen Träning med flera, säger Johan Sten, Uppsala Fot.

Som en del av partnerskapet erbjuder Uppsala Fot spelarna i IK Uppsala Fotboll 20% rabatt på fotbehandlingar.
- Det har varit ett svårt år för många av oss. Vi hoppas såklart att verksamheterna successivt kan dra igång som vanligt under året, och då blir ju även vi och vår logga mer synliga i vårt partnerskap. Ett partnerskap är man alltid två om, och vi hoppas såklart att om några från IK Uppsala får fotproblem så är det till Uppsala Fot de söker sig för att få hjälp. Vi vet hur viktigt det är att behandla i tid så att man inte börjar felbelasta andra delar av kroppen och i sin tur presterar sämre, så spelarna är varmt välkomna till oss ifall de får besvär och vi hjälper dem mer än gärna nå nya framgångar, säger Johan Sten.
 
Stort tack Uppsala Fot för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Uppsala Fot här: www.uppsalafot.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner