SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Agenda Advokatbyrå skriver treårsavtal!
2021-02-24 15:00
Agenda Advokatbyrå skriver treårsavtal som Samarbetspartner med IK Uppsala Fotboll.

Vi är otroligt glada över att Agenda Advokatbyrå har skrivit på ett treårsavtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

Agenda Advokatbyrå har klienter inom alla olika organisationer och branscher, med spetskompetens inom fastighetsbranschen och life science-området samt för offentlig verksamhet och ägarledda företag. Agendas affärsjuridiska rådgivning bidrar till affärsframgång och bedrivs med fokus på en nära och personlig kontakt med klienterna. Ifjol klev de för första gången in som samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll, och nu inför säsongen 2021 har de skrivit på ett nytt avtal över tre år!

- Vi har sedan tidigare haft ett samarbete med Sirius Fotboll och eftersom jämställdhet ligger oss varmt om hjärtat, ser vi det som en självklarhet att även vara partner till IK Uppsala som bedriver ett viktigt arbete för tjejers och kvinnors rätt och möjlighet att spela fotboll, säger Sara Larsson, Agenda Advokatbyrå.
 
Just kontinuitet och långsiktighet i relationerna med samarbetspartners är något som är väldigt viktigt för Agenda Advokatbyrå, och därför var de väldigt måna om att skriva ett avtal över flera år med IK Uppsala Fotboll.
- När det gäller partnerskap är kontinuitet och långsiktighet viktigt för oss. Inom ramen för vårt eget CSR-arbete har vi satt upp tydliga mål om att bygga varaktiga och trygga relationer med våra samarbetspartners. Att skriva ett treårsavtal med IK Uppsala bidrar till en större möjlighet för föreningen att planera sitt arbete framåt och ger möjlighet för IK Uppsala att fortsätta bedriva sitt viktiga CSR-arbete över lång tid, säger Larsson.
 
IK Uppsala Fotboll fokuserar mycket på att vara en förening som bidrar till en utveckling av både samhället och av dam- och flickfotbollen, och därför pågår det ett kontinuerligt arbete med att utveckla  alltifrån elitlaget till CSR-verksamheterna Ronjabollen och FSR Coach.
- Just det helhetsarbetet som klubben jobbar efter var en stark bidragande faktor till att vi inledde vårt samarbete med föreningen, och också till att vi har valt att förlänga det med ytterligare tre år. Arbetet som klubben bedriver med integration och jämställdhet bidrar positivt till föreningslivet i Uppsala och samhället i stort, säger Larsson.
 
Målet för säsongen 2021 är att IK Uppsala Fotboll ska ta sig tillbaka till OBOS Damallsvenskan, och Agenda Advokatbyrå kommer att följa spelarnas resa med stor spänning framöver.
- Vi fortsätter med stolthet att följa IK Uppsala och hoppas på bra spel, att nyförvärven kommer in bra i laget och att det blir en spännande säsong. Vi är jätteglada över att få vara en del av IK Uppsala partnernätverk när Uppsala tar en större och större plats på kartan som en fotbollsstad även för tjejer, avslutar Larsson.
 
Stort tack Agenda Advokatbyrå för att ni vill vara en långsiktig partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Agenda Advokatbyrå här: https://agendaadvokatbyra.se/
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av