SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

ByggPartner i Dalarna AB har skrivit på treårsavtal som Samarbetspartner!
2021-01-27 15:00
Originalfoto - ByggPartner i Dalarna AB
Vi är otroligt glada och stolta över att ByggPartner i Dalarna AB har skrivit på ett treårsavtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!
ByggPartner är ett byggföretag med bas i Dalarna och verksamhet i stora delar av Mellansverige med kontor i Borlänge, Gävle, Stockholm, Uppsala och Västerås. De erbjuder byggentreprenad, byggservice och ställningsentreprenad. De flesta av ByggPartners uppdrag sker i partnering, för större nytta och mindre risk. Efter att ByggPartner på eget initiativ tagit kontakt med IK Uppsala 2018 så har ett fint samarbete utvecklats mellan dem, och vi är väldigt glada över att ByggPartner vill fortsätta vara en del av IK Uppsala Fotboll.
- Vi tog själva kontakten med IK Uppsala 2018 eftersom vi ville bidra till lagets framgång, både på det sportsliga planet och i det arbete som läggs ner i strävan för integration och jämställdhet. Vi har imponerats av IK Uppsalas engagemang i FSR Coach och Ronjabollen och upplever att klubben har värderingar som ligger i linje med ByggPartners. En av våra viktigaste drivkrafter som företag är att bidra till lokalsamhället och till social hållbarhet på de orter där vi verkar. Därför är vi stolta över att vara sponsorer till IK Uppsala, säger Carolina Johansson, projektchef för ByggPartner i Dalarna AB.

IK Uppsala har precis dragit igång försäsongsträningen för 2021 och har siktet inställt på att ta sig tillbaka till OBOS Damallsvenskan 2022.
- Det ska bli kul att följa tjejernas väg mot OBOS Damallsvenskan. Med många spännande nyförvärv och med en förhoppning om en bättre förutsättning för publik tror jag vi kan få ett riktigt spännande 2021. Jag hoppas verkligen vi får möjligheten att följa tjejerna från läktaren detta år, säger Carolina.
 
Det nya samarbetsavtalet mellan IK Uppsala och ByggPartner är skrivet över tre år. Långsiktigheten i samarbetet var viktigt från båda parter och Carolina berättar att det bland annat är det gemensamma siktet på ett mer jämställt samhälle som spelat stor roll för deras partnerskap.
- Det känns bra att vara en långsiktig samarbetspartner till en så seriös organisation. ByggPartner verkar inom ett område som länge varit överrepresenterade av män och vi jobbar som bolag med att få in fler kvinnor i branschen. Vi vet att vi har möjligheten att påverka och på så sett ta vårt ansvar till att bidra till en positiv samhällsutveckling, och detta är också varför vi i ledningsgruppen i Uppsala har valt att lägga vårt sponsringsbidrag 50-50 mellan kvinnliga och manliga idrottsprestationer. IK Uppsala känns därför som helt rätt aktör att samarbeta med med tanke på deras strävan efter jämställdhet, säger Carolina.

Förutom ett stort fokus på det sociala samhällsarbetet med FSR Coach och Ronjabollen så är ByggPartner även imponerade över IK Uppsalas arbete med hållbarhet och de globala målen.
- Utöver engagemanget klubben har för jämställdhet och integration har vi på ByggPartner även imponerats av det hållbarhetsarbete man gör med att koppla samman föreningsaktiviteterna med de globala målen. Vi ser framemot ett gott samarbete kommande år! säger Carolina.

Vi vill rikta ett stort tack ByggPartner i Dalarna AB för att ni vill vara en långsiktig partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om ByggPartner i Dalarna AB här: https://www.byggpartner.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av