SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Leijerstam Medical fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!
2021-01-11 15:00
Foto - Tobbe Bengtsson
Vi är väldigt glada över att Leijerstam Medical AB fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

Leijerstam Medical AB är konsultläkare inom Kriminalvården och SiS (Statens institutionsstyrelse, driver LVM- och LVU-hem). Företaget har varit sponsor till IK Uppsala sen ifjol, och fortsätter nu som Samarbetspartner även över säsongen 2021.

- Den sponsring jag bidrar med är ett litet sätt för mig som företagare att ge tillbaka till mitt lokalsamhälle. Jag hoppas att IK Uppsala Fotboll snabbt tar sig tillbaka till och etablerar sig i OBOS Damallsvenskan, och det gångna årets erfarenheter tror jag kommer att bidra till den resan. Med vårt rika idrottsliv som vi har så tycker jag att det är en rimlig målsättning att landets fjärde största stad ska ha ett lag i Sveriges högsta serie, säger Fredrik Leijerstam, Leijerstam Medical AB.


Sponsringen från Leijerstam Medical ska främst gå till IK Uppsalas sociala arbete med fokus på CSR-projektet Ronjabollen samt FSR Coach.

- Jag har stöttat IK SIrius sedan 2016 med fokus på deras sociala arbete, och eftersom jag vill jobba med jämställd sponsring så hörde jag ifjol av mig till IK Uppsala Fotboll och ville stötta dem med samma summa. Även i IK Uppsalas fall har jag valt att fokusera på klubbens sociala arbete, med Ronjabollen och FSR Coach i spetsen. Jag ser FSR Coach som en möjlighet att bidra till att unga tjejer vågar ta steget in i ledarskap och chefskap, både inom fotbollsvärlden och i samhället i stort, säger Leijerstam.


Stort tack Leijerstam Medical för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen, samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som både spelare och tränare.

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av