SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Uppsala Fot ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2020-09-21 15:00
Foto - Tobbe Bengtsson
Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Uppsala Fot är ny sponsor till damallsvenska IK Uppsala Fotboll!
Uppsala Fot är en medicinsk fotvårdsklinik i Uppsala. Uppsala Fot är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter, vilket ger en trygghet till kunderna då det innebär att deras verksamhet och behandlingar är försäkrade genom förbundet. Nu kliver de in som sponsorer till damallsvenska IK Uppsala Fotboll.

- Vi är jättestolta över att vi äntligen har ett lag i OBOS Damallsvenskan i Uppsala, speciellt då IK Uppsalas hemmaarena Studenternas IP bara ligger 500 meter från vår klinik. Klubben har många viktiga sociala verksamheter vid sidan om elitsatsningen där framför allt integrationsprojektet Ronjabollen är ett fantastiskt initiativ. Vi vill hjälpa klubbar som är på offensiven och vill framåt, så det här känns som ett jättebra partnerskap för oss, säger Johan Sten, Uppsala Fot.

För Johan och hans anställda på Uppsala Fot är det viktigt att man behandlar sina problem i god tid innan de hinner förvärras, och detta är ett budskap man vill få ut till både unga som äldre. 
- Om man har ont så presterar man sämre, så det gäller att ta itu med problemen så fort de dyker upp. Har man ont men inte gör någonting åt det så kommer kroppen att korrigera sig själv, vilket gör att både smärtan och skadan kan förflytta sig till andra delar av kroppen. En skada i foten som ligger kvar obehandlad kan exempelvis sprida sig till leder, smalben och knän där den också kan förvärras, så vi vill få fram det budskapet till unga att verkligen lyssna på kroppen när den säger ifrån, utvecklar Sten.

Stort tack Uppsala Fot för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Uppsala Fot här: http://uppsalafot.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner