SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Electrolux Home ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2020-03-15 09:00
Electroluxe Home är ny partner till damallsvenska IK Uppsala Fotboll!
Vi är mycket glada över att kunna presentera Electrolux Home som ny partner till IK Uppsala Fotboll!
Electrolux Home har ett brett sortiment av vitvaror och har c:a 35 butiker i Sverige samt webbshop. I Uppsala finns Electroluxe Home på Fyrislundsgatan 68 där butiken har en stor utställning med kök, garderober och allt som rör dammsugare, hushållsmaskiner, kök och vitvaror.

- Vi på Electrolux Home är väldigt fotbollsintresserade så det här känns som ett jätteroligt samarbete för oss! Vi vill vara med och hjälpa IK Uppsala att få en bra start på sin förhoppningsvis långa sejour i Sveriges högsta serie OBOS Damallsvenskan. Vi tycker att klubben står för mycket bra saker både på och utanför planen, så vi ser väldigt positivt på att få synas tillsammans med IK Uppsala Fotboll, säger Linus Geifalk, Electrolux Home.

Stort tack Electrolux Home för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Electrolux Home här: https://www.electroluxhome.se/uppsala

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner