Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

LV Scooter ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2020-03-03 10:00
LV Scooter ny partner till IK Uppsala Fotboll
Vi är glada över att kunna presentera LV Scooter som fortsatt sponsor till IK Uppsala Fotboll!
LV Scooter har framtidens elmopeder med miljövänlig eldrift, de bästa garantierna på marknaden och butiker och service över hela Sverige. En modern LV-moped har den allra senaste teknologin med litiumbatteri, Bosch-motor och minst 5 mils räckvidd. LV Scooter marknadsförs av Dealy Sweden AB som är generalagent Ligier, Microcar, Goes, Hisun, Stels, LV Scooter och Promenadskoter.

- Vi är mycket glada över att få förknippas med alla positiva signaler som IK Uppsala Fotboll utstrålar. Det är ett modernt, hållbart, framgångsrikt och roligt lag med positiv energi och med fokus på framgång. LVs elmopeder är snabba, kvicka i vändningarna och fulla av energi - precis som spelarna i IK Uppsala Fotboll, säger Lars Harlin, VD Dealy Sweden, generalagent för LV Scooter i Sverige.

Stort tack LV Scooter för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.


Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
2020-07-16 11:00
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner