Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

2020-02-11 10:00
ByggPartner i Dalarna AB ny sponsor till IK Uppsala Fotboll.
Vi är glada över att kunna presentera ByggPartner i Dalarna AB som ny sponsor för CSR-projekten Ronjabollen och FSR Coach i IK Uppsala Fotboll!
ByggPartner är ett byggföretag med bas i Dalarna och verksamhet i stora delar av Mellansverige med kontor i Borlänge, Gävle, Stockholm, Uppsala och Västerås. De erbjuder byggentreprenad, byggservice, fastighetsutveckling och ställningsentreprenad. De flesta av ByggPartners uppdrag sker i partnering, för större nytta och mindre risk.

- Vi tog själva kontakten med IK Uppsala Fotboll eftersom vi vill vara med och bidra till lagets framgång, både på det sportsliga planet med avancemanget till Damallsvenskan, och i det arbete som läggs ner i strävan för integration och jämställdhet. Vi har imponerats av IK Uppsalas engagemang i CSR-projekten FSR Coach och Ronjabollen och upplever att klubben har värderingar som ligger i linje med ByggPartners, säger Carolina Johansson, projektchef ByggPartner i Dalarna AB.

- En av våra viktigaste drivkrafter som företag är att bidra till lokalsamhället och till social hållbarhet på de orter där vi verkar. Därför är vi stolta över att vara sponsorer till IK Uppsala Fotboll och ser fram emot ett gott samarbete, det ska bli kul att följa tjejernas framgångar i Damallsvenskan, fortsätter Johansson.

Stort tack ByggPartner i Dalarna AB för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om ByggPartner i Dalarna AB här: https://www.byggpartner.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
2020-07-16 11:00
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner