SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Relita ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2020-02-16 09:00
Relita ny partner till IK Uppsala Fotboll.
Vi är väldigt glada över att kunna presentera Relita som ny partner till IK Uppsala Fotboll!
Relita är ett företag som utför tjänster inom fastighetsservice, skadeservice, industriservice och riv & håltagning. Relita hjälper allt ifrån privatpersoner till större företag och organisationer, de har ett brett utbud av tjänster och har jour öppet dygnet runt. 

- Vi tycker det är viktigt att stötta föreningar som arbetar aktivt mot mobbning och för ett jämställt samhälle, både inom och utanför föreningslivet. Vår värdegrund ÄRA (Ärlighet - Respekt - Ansvar) tycker vi harmoniserar med vad IK Uppsala Fotbolls står för, exempelvis att man ska stå för det man gör, respektera varandras olikheter och att man alltid ska agera som ett föredöme, säger Fredrik Karpmyr, marknads- och försäljningschef hos Relita.

- Grundvärderingen i vårt samhällsengagemang är att ge alla bättre förutsättningar och möjligheter att utvecklas, både som idrottsutövare men också på sin personliga resa. Vi är därför extra glada över att få vara delaktiva i IK Uppsala Fotbolls utveckling när de kliver in i Damallsvenskan, säger Karpmyr.

Stort tack Relita för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Relita här: https://www.relita.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner