Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Upplands Schakt ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2020-02-09 11:00
Upplands Schakt Ekonomisk Förening är ny partner till IK Uppsala Fotboll.
Vi är glada över att kunna presentera Upplands Schakt Ekonomisk Förening som ny partner till IK Uppsala Fotboll! Upplands Schakt är framför allt ny partner för vårt CSR-projekt Ronjabollen och bidrar till att vi kan fortsätta bedriva och utveckla vårt arbete med den verksamheten.
Upplands Schakt Ekonomisk Förening är Uppsala Läns största leverantör av maskintjänster. De levererar maskintjänster dels till privata kunder och mindre företag, men framför allt till kommuner, alla större byggbolag, Banverket och Vägverket. De arbetar huvudsakligen i Uppland där de är det största nätverket av entreprenadsmaskiner i länet, och nu blir de även partner i damallsvenska IK Uppsala Fotboll där man framför allt kliver in i CSR-projektet Ronjabollen.

- Vi har de senaste åren främst stöttat herridrott, men nu när IK Uppsala Fotboll gick upp i OBOS Damallsvenskan vill vi naturligtvis även vara med och stötta på damsidan. Vi gillar även de satsningar IK Uppsala Fotboll gör utanför elitverksamheten, framför allt CSR-projektet Ronjabollen, då vi tror att deras arbete för jämställdhet och integration i längden kommer att främja vårt samhälle, säger Pelle Fredriksson, Upplands Schakt Ekonomisk Förening.

Stort tack Upplands Schakt Ekonomisk Förening för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Upplands Schakt Ekonomisk Förening här: https://www.upplandsschakt.se/

Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
2020-07-16 11:00
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner