Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

2020-02-05 16:00
Nordic Wellness ny sponsor till IK Uppsala Fotboll.
Vi är mycket glada över att kunna presentera friskvårdskedjan Nordic Wellness som ny sponsor till IK Uppsala Fotboll!
Nordic Wellness har växt till en av Sveriges bästa och största friskvårdskedjor med hela 223 gym i landet.
De jobbar för att ständigt utveckla sina klubbar och att ligga i absoluta framkant i Sverige när det kommer till kvalitet, personal, utbud och inte minst pris. Nordic Wellness har nu skrivit på ett tvåårsavtal med IK Uppsala Fotboll och klubbens elitlag kommer att träna på nybyggda anläggningen Nordic Wellness Uppsala Studenternas vid IK Uppsalas nya hemmaarena Studenternas IP.

- För oss på Nordic Wellness ligger idrotten oss väldigt varmt om hjärtat. Dels för att vi känner att det tilltalar många olika målgrupper bland våra medlemmar där alltifrån unga som äldre supportar idrott och olika idrottsföreningar, men också för den mängd företag och privatpersoner det engagerar. Det vi har uttalat hos oss är att idrott ska vara en plattform för alla. Att IK Uppsala Fotboll är en förening på damsidan som både har ett elitlag i den allra högsta serien men också har en bredd som fyller på underifrån med starka ungdomslag känns viktigt för oss, säger Magnus Gustavsson, Sales Manager på Nordic Wellness.

Nordic Wellness kommer även i samband med detta samarbete att ha olika rabatter och kampanjer för IK Uppsala Fotbolls medlemmar i medlemsappen SportAdmin. Mer information om dessa medlemserbjudanden kommer inom kort.

Stort tack Nordic Wellness för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Nordic Wellness här: https://nordicwellness.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
2020-07-16 11:00
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner