SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Gibon Uppsala ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2020-02-02 09:00
Gibon Uppsala ny sponsor till IK Uppsala Fotboll.
Vi är mycket glada över att kunna presentera Gibon Uppsala som ny sponsor till IK Uppsala Fotboll!
Gibon Uppsala jobbar med att digitalisera små och medelstora företag i Uppsala. De skapar innovativa lösningar för olika digitala miljöer och lägger upp en plan för den perfekta IT-lösningen för just ditt företag och dina behov. Gibon hjälper dig med din digitala transformation och öppnar möjligheter för din verksamhet att fortsätta växa.

- Vi gillar att synas tillsammans med starka uppländska varumärken och väldigt gärna med olika uppländska idrottsföreningar, vi vill att Uppsala ska växa på alla fronter och att vi ska få fler evenemang till staden. I och med att IK Uppsala Fotboll gick upp i Damallsvenskan inför den här säsongen så blev självklart det här samarbetet extra intressant. Vi har sponsrat IK Sirius sedan 8 år tillbaka och nu när vi får två uppländska lag på den absolut högsta nivån inom fotbollen så känner vi att vi även vill vara en del av IK Uppsala Fotboll, säger Tomas Bergman, Gibon Uppsala.

Gibon Uppsala jobbar mycket med jämställd och bred sponsring, och nu tar man ytterligare ett steg i den riktningen när man blir sponsor till damallsvenska IK Uppsala Fotboll.
- Vi sponsrar öppet och brett då vi stöttar både tjejer och killar i alla åldrar och i många olika föreningar och sporter, allt ifrån Uppsala Segelsällskap till Uppsala Baskets juniorlag. Vi samarbetar även med IFU Arena och deras satsning på olika damevenemang, exempelvis Finnkampen nu i helgen med innebandylandskamper för damer på U19-nivå. Så i och med sponsringen av IK Uppsala Fotboll hoppas vi på att Uppsala ska fortsätta växa och att damfotbollen fortsätter ta kliv framåt, säger Bergman.

Stort tack Gibon Uppsala för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Gibon Uppsala här: https://www.gibon.se/vara-kontor/gibon-uppsala/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner