Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

2020-02-05 11:00
Swedbank går in som ny sponsor till IK Uppsala Fotboll.
Vi är oerhört stolta över att kunna presentera Swedbank som ny sponsor till IK Uppsala Fotboll över säsongen 2020! Swedbank går framför allt in som sponsor i IK Uppsala Fotbolls CSR-projekt FSR Coach och bidrar till att föreningen kan fortsätta sitt arbete med att utbilda unga spelare och öka intresset för damfotbollen.
Swedbank är en av Sveriges största banker med sina 618 000 företagskunder och 7,3 miljoner privatkunder. Swedbank vill göra det möjligt för samhällen, företag och människor att växa och de erbjuder allt ifrån mer omfattande finansiell rådgivning till smidiga digitala lösningar för din vardagsekonomi. Nu kliver de in som sponsor för IK Uppsala Fotboll över säsongen 2020 och det är ett samarbete båda parterna är mycket nöjda med.

- Vi fastnade verkligen för att vi lever och verkar för samma värderingar med tyngdpunkt på jämställdhet och integration. Självklart är den sportsliga delen ett stort plus, speciellt nu i och med avancemanget till Damallsvenskan men vi ser också att IK Uppsala Fotboll är mer än bara en fotbollsförening, säger Anders Nordström, bankchef på Swedbank Uppland som berättar att IK Uppsalas samhällsengagemang förde dem samman, framför allt CSR-projekt FSR Coach:

- Framför allt fastnade vi för FSR Coach då vi tycker att det är otroligt viktigt att kvinnor och tjejer tar ledarroller både inom idrotten men också inom näringslivet. Just de värderingar som IK Uppsala Fotboll jobbar med lirar jättebra med de samhällsengagemang vi på Swedbank har, där vi bland annat utbildar skolungdomar i ekonomi, ger unga arbetslösa och utlandsfödda akademiker praktikplatser för att ge dem arbetslivserfarenhet och en väg in på den svenska arbetsmarknaden. Alla människor ska ha samma möjligheter att leva och utvecklas och där känner vi att vi på Swedbank och IK Uppsala Fotboll jobbar åt samma håll. Det här är ett samarbete vi är stolta över en förening vi verkligen vill vara en del av, så jag är väldigt glad över att vi nu är i hamn och kan börja vår resa framåt tillsammans, säger Nordström om samarbetet.

Stort tack Swedbank för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Swedbank här: https://www.swedbank.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner