SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

2019-12-21 15:00
Hållbart Måleri AB ny sponsor till IK Uppsala Fotboll!
Vi är glada över att kunna presentera Hållbart Måleri i Uppsala AB som ny sponsor till IK Uppsala Fotboll!
Hållbart Måleri AB har högt uppsatta mål inom sin verksamhet för en hållbar utveckling - "En bättre värld för kommande generationer". Företaget vill bland annat vara klimatsmarta med cirkulär ekonomi och försiktig konsumtion, värna om mångfald och de mänskliga rättigheterna, bidra till hållbar samhällsutveckling, säkerställa god arbetsmiljö, trygghet och säkerhet för medarbetarna samt jobba aktivt för förnybar energi. De arbetar också för att öka jämställdheten i branschen, och det var just arbetet för jämställdheten som gjorde att Hållbart Måleri AB ville sponsra IK Uppsala Fotboll.

- Vi i Hållbart Måleri jobbar efter att det ska vara ett hållbart och jämställt samhälle. Om vi ska sponsra stora idrotter så vill vi göra en jämställd sponsring och därför är vi med och sponsrar både IK Sirius Fotboll och IK Uppsala Fotboll. Vi vill verkligen att folk ska komma ner och titta på Uppsalas matcher och att hela stan ska samlas på Studenternas och stötta våra lokala lag. Vi hoppas självklart att det ska gå så bra som möjligt för IK Uppsala, speciellt nu när de har gått upp i Damallsvenskan, säger Fredrik Hagström, Hållbart Måleri i Uppsala AB.

En av IK Uppsala Fotbolls nyförvärv, Nicole Odelberg Modin, ska även göra sin praktik hos Hållbart Måleri. Modin går ett lärlingsprogram i Stockholm och ska från och med i början av januari praktisera och fortsätta utveckla sig hos Hållbart Måleri.

Ett stort tack till Hållbart Måleri i Uppsala AB för att ni står för en jämställd sponsring och stöttar IK Uppsala Fotboll!

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner