SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

2019-12-18 20:00
Riksmäklaren Uppsala är ny sponsor till IK Uppsala Fotboll!
IK Uppsala Fotboll är glada över att kunna presentera att Riksmäklaren Uppsala är en av våra nya sponsorer!
Riksmäklaren Uppsala hjälper till med förmedling av villor, bostadsrätter, tomter, fritidshus och kommersiella fastigheter, och de tar även hand om ett flertal större nyproduktionsprojekt. De är verksamma inom Uppsala Kommun, Östhammars kommun och Knivsta kommun med störst fokus på Uppsalastad och dess kransorter. Riksmäklaren Uppsala finns alltid tillhands när du behöver hjälp - vare sig du ska sälja eller köpa!

- IK Uppsala Fotboll är ett ungt lag som under säsongen gått emot alla odds och kvalificerat sig för den högsta serien genom att vara ett sammansvetsat lag. Vi på Riksmäklaren Uppsala jobbar själva också mycket efter att vara ett tight och välfungerande team, så då var det självklart för oss att vi skulle vara med på den här framgångsresan, säger Mikael Gustafsson, försäljningschef på RIksmäklaren Uppsala.

Stort tack till Riksmäklaren Uppsala för att ni väljer att sponsra IK Uppsala Fotboll!

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner