Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Målvaktsträning 2/12 fullbokad!
2019-11-26 23:00
Foto - Tobbe Bengtsson
IK Uppsala Fotbolls öppna träningsverksamhet för flickor i åldern c:a 8-14 år rullar vidare och nu kan vi meddela att träningen med Tema - Målvakt den 2/12 redan är fullbokad.
IK Uppsala Fotbolls öppna träningsverksamhet har varit igång sedan i mitten av oktober, och varje måndag mellan 16:30 - 18:00 är det full fart i Diöshallen där drygt 50 spelare deltar. Vi tycker det är otroligt roligt att det finns så många tjejer som vill spela fotboll och är intresserade av att lära sig nya saker tillsammans med oss i IK Uppsala Fotboll!

Måndagen den 2 december är det målvaktsträning för flickor födda 05-11 där fokus ligger på att förhindra och rädda avslut. Intresset har varit stort för just det här träningstillfället då det är över 70 målvakter som har anmält sig, vi kommer dock endast kunna ta emot 40 stycken för att få till en bra verksamhet för de medverkande. 

Med tanke på det stora intresset har vi lagt till några extra träningstillfällen med tema målvaktsspel under vårperioden! Mellan januari och april kommer hela tre måndagar ha fokus på målvaktsspel och dess olika områden.

Vi återkommer så fort alla datum är fastställda och när anmälningarna till vårens träningstillfällen är öppnade.

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner