Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Walloxstrand huvudpartner för FSR Coach och Ronjabollen
2019-10-25 16:00
Walloxstrand AB
Vi är mycket glada att meddela att Walloxstrand AB fortsätter som huvudpartner för våra projekt FSR Coach och Ronjabollen även under 2020.
FSR Coach riktar sig till fotbollsintresserade tjejer och kvinnor i åldern 14 år och uppåt. IK Uppsala Fotboll vill öka jämställdheten inom fotbollen genom att fler tjejer och kvinnor verkar som tränare/ledare – både för flick- och pojklag. 

Ronjabollen är ett initiativ för att skapa en miljö för tjejer i Uppsala att spela fotboll och prata om mänskliga rättigheter och jämställdhet. Projektet arbetar med värdegrundsövningar för att lyfta ämnen som jämställdhet och makt bland barn och ungdomar som lever i ett minoritetssamhälle.

- Det känns fantastiskt roligt och det är en ynnest att få möjligheten att fortsätta samarbetet med IK Uppsala Fotboll. För oss var det viktigt att ingå avtal innan matchen mot Hammarby då resultatet och lagets serietillhörighet inte är det primära för oss. Vi vill dock poängtera att det såklart vore häftigt med en seger på söndag och vi önskar laget all lycka, säger Daniel Svensson, projektutvecklare Walloxstrand.


Tack Walloxstrand AB för att ni vill fortsätta vara vår partner och därmed ge oss möjligheter att fortsätta vårt arbete för en mer jämställd och inkluderande fotbollsrörelse.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
PARTNER
Materialleverantör