Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Anmälan till nästa FSR Coach utbildning!
2019-01-12 10:20
Blivande FSR Coacher.
Ta chansen att utbilda dig till en av Sveriges första FSR-coacher!  FSR står för Football Social Responsibility. Projektet vänder sig till flickor/kvinnor i åldern 14 år och uppåt som vill utbilda sig inom fotboll och värdegrund. Projektet är ett samarbete mellan IK Uppsala Fotboll och Ronja FK/Tris, där målet är att få fler flickor/kvinnor att utbilda sig till fotbollstränare och att intressera sig för fotboll. 

Projektet innehåller två steg, SvFF:s Tränarutbildning C och Värdegrundsutbildning. Utbildningen är kostnadsfritt för deltagaren. Den första utbildningen genomfördes i December 2018 där 24 st unga, nu aktiva, fotbollsspelare utbildade sig till FSR-coach. (se bild). 


Många av dem har redan, sedan dess, fått möjlighet att träna sina nya kunskaper praktiskt. Antingen i sin egen förening, eller i öppna flickträningar i IK Uppsala Fotbolls regi.


Utbildningen ger dig en fantastisk kunskap i att kunna träna barn –och ungdomar. Mycket användbart i tex fotbollscamper eller sommarens alla fotbollsskolor, där du som tränare/ledare ofta är yngre och med mindre erfarenhet. FSR-coach och dess utbildning hjälper dig även i din egen nuvarande fotbollsutveckling. Du tränas i teoretiska kunskaper som är ovärderliga för dig som aktiv fotbollsspelare.

 

Se till att ta chansen du också, bli en av Sveriges första FSR-coach!

 

Anmälan görs via länken nedan (C-Diplom Ungdom, FSR Coach).

http://uppland.svenskfotboll.se/spelarutbildning/kurser/

 

Vid eventuella frågor, hör av dig till Lovisa Delby.

Lovisa.delby@uppsalafotboll.se

070-7480442
 
Huvudpartner
PARTNER