Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Utvecklingstrupp

Vi söker fotbollsinstruktör till vår elitförberedande verksamhet!
2020-12-22 14:00
Studenternas IP

IK Uppsala Fotboll söker instruktör till vår elitförberedande verksamhet. Vi har två matchmiljöer, Svenska Spel F19 och SM F17. Många av spelarna går i gymnasiet på Nationell Idrottsutbildning (NIU) Fotboll där IK Uppsala Fotboll ansvarar för den praktiska och teoretiska fotbollsutbildningen. IK Uppsala Fotboll vill ge möjlighet för unga spelare att utvecklas i vår elitförberedande verksamhet och NIU, med ambitionen att senare kunna ta plats i vår elittrupp.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med vår utvecklingstrupp i ett team på c:a fyra personer. Du planerar, genomför och utvärderar träningsverksamheten tillsammans med övriga i tränarteamet. Utvecklingstruppen består av c:a 30 spelare i åldrarna 15-19 år som spelar i två matchmiljöer, Svenska Spel F19-serien och SM F17. Kontinuerlig dialog om verksamhet och spelare förs med huvudtränare för elitlaget. Träningen bedrivs på Studenternas IP.

Kvalifikationer
Vi söker dig med mycket god fotbollskunskap, stort engagemang samt att du som person brinner för att utveckla unga fotbollsspelare. Som instruktör och ledare har du en avgörande roll i att skapa en miljö där alla trivs, känner sig trygga och får möjlighet att utvecklas. Vi ser helst att du har minst UEFA A-Diplom/CBA Elit, möjligtvis UEFA B-Diplom. Erfarenhet från elitförberedande verksamhet är meriterande.

 

Anställningstid och omfattning kan diskuteras. Tillträde c:a 1 februari 2021. Ansökan senast 8 jan.

Om detta låter intressant för dig och du vill veta mer, vänligen kontakta vår klubbchef, Gunnar Källsten på 072-201 01 81, eller skicka in ditt CV till  gunnar.kallsten@uppsalafotboll.se.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner