Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
ELIT

Regional försäsongsturnering mot starkt motstånd!
2020-03-25 15:30
IK Uppsala Fotboll, AIK, Djurgårdens IF, IF Brommapojkarna, Hammarby IF FF och Eskilstuna United ska mötas i en regional försäsongsturnering.
I och med att seriestarten i OBOS Damallsvenskan skjutits upp på grund av coronaviruset är det nu klart att IK Uppsala Fotboll istället kommer att spela en regional träningsturnering under april/maj! Uppsala kommer att spela en enkel serie på fem matcher mot IF Brommapojkarna, AIK, Eskilstuna United, Djurgårdens IF och Hammarby IF FF.
IK Uppsala Fotboll kommer att spela en regional försäsongsturnering under april/maj som förberedelse inför seriestarten i Damallsvenskan som förhoppningsvis drar igång i slutet av maj/början av juni. Turneringen kommer att spelas som en enkel serie på fem matcher och Uppsala kommer att ställas mot starkt motstånd i form av damallsvenska Eskilstuna United och Djurgårdens IF samt Elitettan-lagen IF Brommapojkarna, AIK och Hammarby IF FF. Första matchen i turneringen mot IF Brommapojkarna blir även IK Uppsalas första match på nya hemmaarenan Studenternas IP.

Lagen som medverkar i försäsongsturneringen är lag som ligger geografiskt nära varandra, detta för att undvika onödiga långa resor. Turneringen kommer självklart att följa de riktlinjer som gäller i nuläget för fotbollsmatcher, och samtliga matcher kommer att spelas utan publik. 

Uppsala preliminära spelschema i träningsturneringen ser ut som följande:
18/19 april: IK Uppsala Fotboll - IF Brommapojkarna, Studenternas IP.
25/26 april: AIK - IK Uppsala Fotboll, Skytteholms IP.
2/3 maj: IK Uppsala Fotboll - Eskilstuna United, Studenternas IP.
9/10 maj: IK Uppsala Fotboll - Djurgårdens IF, Studenternas IP.
16/17 maj: Hammarby IF FF - IK Uppsala Fotboll, Kanalplan.

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner