SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Köp biljetter till IK Uppsala Fotboll - IFK Norrköping!
2021-06-16 09:10
Foto - Tobbe Bengtsson.

Nu kan du köpa biljetter till vår kommande hemmamatch mot IFK Norrköping den 20 juni. Vi får släppa in max 500 personer på läktarna, så se till att säkra din plats redan nu för att vara garanterad en plats!

Nu öppnar vi försäljningen av biljetter till hemmamatchen den 20 juni mot IFK Norrköping. NuVi har lanserat ett nytt biljettsystem där du köper både säsongskort och biljetter till matcherna digitalt - klicka på länkarna nedan för att säkra din plats på läktaren!

 

Köp biljetter till IK Uppsala Fotboll - IFK Norrköping!

Köp säsongskort till alla våra hemmamatcher!

 

Vad vi har längtat efter er - varmt välkomna till Studenternas IP!

 

Beskedet från Regeringen och Folkhälsomyndigheten som vi alla har längtat efter - från och med den 1 juni är det tillåtet med 500 personer i publiken på utomhusarenor! Till de kommande matcherna med begränsat antal åskådare kommer vi i första hand prioritera
platserna till de personer som köpt säsongskort:

- Säsongskort Vuxen +18 år – 750 kr
- Säsongskort Pensionär +65 år – 550 kr
- Säsongskort Ungdom 7–17 + Student – 375 kr
- Barn 0–7 år – Gratis

 

För att vi ska arrangera ett så smittsäkert matcharrangemang som möjligt har vi tillhandahållit tydliga riktlinjer från SvFF och EFD där varje besökare kommer att tilldelas en numrerad sittplats. Sällskap med 1–4 personer kommer kunna sitta tillsammans med 1 meters mellanrum till nästa
sällskap/person.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner