Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Samarbetsavtal med Aleris Elisabethsjukhuset
2019-03-31 10:45
Hanna undersöks av sjukgymnast på Elisabethsjukhuset
Vi är glada att kunna berätta att IK Uppsala Fotboll har tecknat ett samarbetsavtal med Aleris Elisabethsjukhuset!
Aleris Elisabethsjukhuset är ett av Sveriges främsta specialistsjukhus inom ortopedisk kirurgi. På sjukhuset arbetar erfarna specialister som tillsammans med kompetent sjukvårdspersonal utför avancerad kirurgi inom flera ortopediska områden, framför allt inom armbågs-, axel och handkirurgi, fotkirurgi och korsbands- och meniskkirurgi. Förutom Uppsala Fotboll hjälper de även ett flertal andra elitidrottsklubbar i Uppsala.

En av våra spelare i Uppsala Fotboll, Hanna Lundell, skadade sig olyckligt på träning tidigare under säsongen då hon fick en boll längst ut på foten vilket gjorde att hennes knä fick sig en smäll. Det visade sig tyvärr vara en spricka i menisken som de fick ta hand om genom en operation, och nu väntar vila och rehabilitering för Lundell i vägen tillbaka till fotbollsplanen.
- Framöver så ska jag gå med ortos och kryckor i sex veckor. Jag ska även komma tillbaka till Elisabethsjukhuset om två veckor och träffa en sjukgymnast som ska hjälpa mig med övningar till mitt knä. Om ungefär 6 veckor ska jag träffa ortopeden och sjukgymnasten igen så får vi se vad som sägs då, säger Lundell.

Lundell har varit väldigt nöjd med hjälpen hon har fått på Elisabethsjukhuset i samband med hennes skada.
- Min upplevelse av Elisabethsjukhuset och läkarna där har varit väldigt bra, det har gått snabbt och det kändes väldigt proffsigt. De tog hand om mig bra och var väldigt tydliga med vad som skulle hända framöver, säger Lundell.

Vi är väldigt glada för detta samarbetsavtal och tackar Aleris Elisabethsjukhuset för att de hjälper våra duktiga spelare och bidrar till vår satsning!

Skribent: Malin Stjernling
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner