IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
F-19
Välkomna till F19s lagsida
F19-laget är vårt utvecklingslag. Här tränar och spelar våra framtida elitspelare. De flesta går på Nationell Idrottsutbildning (NIU) på Celsiusskolan och får därmed möjlighet att kombinera studier med fotbollsutbildning på dagtid vilket ger dem ökade möjligheter att nå sin fulla potential som fotbollsspelare. Dessutom har de samma instruktörer i skolverksamheten som i F19-laget vilket skapar en holistisk verksamhet som ger möjlighet till maximal individuell utveckling.


Referat: IK Uppsala Fotboll - Avesta AIK
Oavgjort för F19
2018-03-19 21:55
F19´s duktiga mittfältare Tuva Löfving, Foto: Tobbe Bengtsson
Under söndagen spelade Uppsala F19 mot div 1 laget Avesta AIK på Tegelvallen i Heby. Matchen slutade 1-1 efter att Avesta haft ledningen i halvtid med 1-0.

Referat: IK Uppsala Fotboll - Djurgårdens IF
Seger för F19 mot Djurgården
2018-03-12 18:20
Uppsala Fotboll F19 spelade i söndags sin 5:e match under försäsongen. Matchen spelades på Österängens IP och Uppsala avgick med seger, 2-0.
Referat: Bälinge IF - IK Uppsala Fotboll
F19
2018-02-19 17:32
Uppsala Fotboll F19 spelade sin tredje match för året där man mötte Bälinge IF som från i år spelar i div 1. En match som spelades under ett lätt snöfall vilket gjorde planen svårbemästrad. Men Uppsala Fotboll kunde bemästra underlaget bäst och kunde till slut vinna med klara 3-0.
Amanda Bergström till F19-truppen
2017-12-12 19:21

16-åriga Amanda Bergström, med Häverödals SK som moderklubb, och som i år spelat med Rimbo IF, är nu klar för Uppsala Fotboll. Amanda är en väldigt ambitiös tjej med bra spelförståelse och bra bollkontroll. Amanda har tidigare spelat mittfältare och även forward men har i år spelat mest vänsterback i Rimbo IF i division 2 där hon har haft en fin utveckling. Då Amanda går på NIU i Uppsala så blir det naturligt för henne att spela för Uppsala Fotboll. Amanda har spelat två landskamper med F15/01 landslaget och nu i november var hon på läger med F16/01-landslaget. Amanda har även spelat match med F19 i år och gjort det mycket bra. Amandas ambition och vilja i kombination med ökad träningsmängd ger henne goda förutsättningar att fortsätta utvecklas. Välkommen Amanda!


Lärlingskontrakt för F19-spelare
2017-12-08 12:20
Ebba, Julia och Stina

I år satsar vi på lärlingskontrakt för några av våra F19-spelare. Det är Julia Lidar, Ebba Costow och Stina Huss. I kontraktet ingår extra fysträning under dec-mars hos Ultimate Performance för att förbereda spelarna fysiskt för både mer kvantitativ och kvalitativ träning. Dessutom kommer de träna kontinuerligt med elitlaget. De har i år fått en hel del speltid i Elitettan även om Stina haft en del envisa halsinfektioner vilket har hållit henne borta från match. Vi hoppas att detta koncept ska få alla tre att ta nästa steg i sin utveckling till elitfotbollspelare. Lycka till tjejer!


 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner