IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
ELIT
Elitlaget
Välkommen till Elitlagets egen lagsida. Här kan du läsa om kommande och spelade matcher samt andra av lagets aktiviteter.
Tunga slutminuter förstörde för Uppsala
2018-04-22 20:18
Lana och Jessie ett mål var. Foto Tobbe Bengtsson

Det kom att bli en jämn och välspelad match på Umeå Energi Arena när hemmalaget Umeå IK tog emot IK Uppsala Fotboll. Uppsala var på väg mot en meriterande seger men en kvittering i slutminuterna förstörde för gästerna och gav slutresultatet 2–2.

Formstarkt Umeå nästa uppgift för Uppsala
2018-04-21 08:22

Det är dags för bortapremiär i Elitettan för IK Uppsala Fotboll. På söndag åker man upp till Norrland för att ta sig an fjolårssexan Umeå IK FF och det väntas bli en tuff uppgift.

Referat: IK Uppsala Fotboll - IF Böljan
Hattrick av Mattsson gav storseger
2018-04-15 17:47
Tremålsskytten Moa Mattsson

Det var aldrig något snack om saken i seriepremiären mellan IK Uppsala Fotboll och gästande IF Böljan. Uppsala tog kommandot från start och efter bland annat ett hattrick från lagkaptenen Moa Mattsson kunde hemmalaget ta hem premiären med hela 5–0.

Seriepremiären är här!
2018-04-14 09:26
Josefin Jarstad Foto: Tobbe Bengtsson

Så var det då äntligen dags för seriepremiär i Elitettan för IK Uppsala Fotboll. Man inleder hemma mot IF Böljan på nya hemmaarenan Österängens IP, och Uppsala är ute efter att få en perfekt start på serien.

Referat: IK Uppsala Fotboll F19 - Täby FK (D1D)
Seger i genrepet för överlägset Uppsala
2018-04-08 12:24
Märta Säfström & Lana Spitler, 1 mål var. Foto: Tobbe Bengtsson

Det var aldrig något snack om vem som skulle ta hem träningsmatchen mellan IK Uppsala Fotboll och gästande Division 1-laget Täby FK. Uppsala tog hem matchen med stabila 3–0 och laddar nu upp inför seriepremiären nästa helg.


 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner