Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
F-19
IK Uppsala Fotboll
2 - 0
Djurgårdens IF
IK Uppsala Fotboll2 - 0Djurgårdens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 mars, 16:00
Plats:Österängens IP
Seger för F19 mot Djurgården
2018-03-12 18:20
Uppsala Fotboll F19 spelade i söndags sin 5:e match under försäsongen. Matchen spelades på Österängens IP och Uppsala avgick med seger, 2-0.
Inledningen av matchen är trevande, bolltempot är lågt, laget rullar runt utan att skapa så mycket. De chanser som skapas i första halvlek skapas av Uppsala, bl.a. ett friläge som missas.

- Vår press fungerar inte speciellt bra i första halvlek och Djurgården kan ganska lätt spela sig in på vår planhalva men väl där kommer de inte fram till några farliga avslut säger tränare Anders Ferngren. Istället tar Uppsala ledningen efter ett fint distansskott av Louise Zetterling. Ser man till chanserna så är ledningen välförtjänt men inte mer.

I andra halvlek gör Djurgården en del förändringar och får igång ett betydligt bättre och rakare spel och hotar oss i djupled. Ronja gör ett par mycket bra räddningar när de rann igenom och skapade lägen.

- Framåt fick vi inte igång det spel som vi vet att vi kan spela, vi tog en del felbeslut vilket ledde till att vi inte skapade så många målchanser. Men med ca 10 min kvar bryter vi ett anfall och Thea Barkfeldt når Agnes Leijon som snyggt placerar in 2-0 säger Anders.

Matchen är ganska jämn och resultatet kunde varit något annat. Men segern är inte på något sätt orättvis. Vi är inte nöjda med vårt spel där vissa saker måste förbättras men vi är nöjda med att vi vann trots att vi inte presterar det vi vill och det vi vet att vi kan avslutar Anders.

F19 har nu vunnit samtliga fem matcher under försäsongen och visar en grundstabilitet som bådar gott inför framtiden.

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner