Fadderprojekt

Gå med i IK Uppsala Fotbolls fadderprojekt

En viktig del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet är att föreningen genom samarbete med övriga klubbar i Uppland ska föra flick- och damfotbollen framåt i regionen som helhet. Föreningen har vidare som målsättning att vara en klubb som flick- och damspelare i Uppland vill sluta upp bakom och stötta i både framgång och motgång!

Vad innebär fadderprojektet?

Uppsala Fotboll erbjuder alla lag med spelare från 9 år som spelar fotboll i en klubb som är ansluten till Upplands fotbollsförbund att ansluta sig till vårt fadderprojekt. Om ert lag går med i fadderprojektet kommer era spelare att tilldelas en fadder från vårt a-lag eller vårt F19-lag. 

Fadderprojektet syftar till att knyta samman spelare från vår elitverksamhet med ungdomsspelare i Uppland. Därigenom vill vi kunna ge ungdomsspelare en insikt i vad som krävs om man vill nå eliten, men också skapa naturliga relationer som leder till ett ökat intresse hos ungdomsspelare att titta på våra matcher tillsammans med sina mammor och pappor. 

Vilka kontakter ni har och hur de tas bestämmer ni själva. Vi ser det t.ex. som naturligt att faddern besöker era träningar vid några tillfällen. Och så vill vi ju förstås att ni kommer och hejar på oss när vi spelar!

Vad kostar det?

Det kostar ingenting att gå med i fadderprojektet men däremot välkomnar vi förstås alla att bli medlemmar i IK Uppsala Fotboll. 

Hur anmäler man sig?
Ni kan anmäla ert intresse för fadderprojektet genom att kontakta Gunnar Källsten på mailadressen gunnar.kallsten@uppsalafotboll.se eller på telefon 072-201 01 81.